Betrokken raken bij zending in Latijns Amerika kan met Latin Link op allerlei manieren.

Blijf of ga! Als je je aangetrokken, of gedreven, voelt in de richting van cross-culturele zending, kan Latin Link je helpen om je roeping te onderzoeken en een opening te vinden die bij jou past. Dit hoeft niet perse in Latijns Amerika te zijn maar ook in Nederland en andere landen in Europa zijn er mogelijkheden.


Bidden voor Latin Link

Iedere eerste maandag van de maand houden we een gebedsbijeenkomst in Boven-Hardinxveld. Deze bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. Voorafgaand aan de gebedsbijeenkomst maakt onze gebedscoördinator een gebedsbrief.

De gebedsbrief is samengesteld uit gebedspunten die door betrokkenen van Latin Link Nederland zijn aangedragen. We proberen met de gebedspunten aan te sluiten bij de actualiteit van het moment.

Door deze werkwijze bidden we maandelijks voor: onze members op het veld, de members die in voorbereiding zijn op hun uitzending, het Nederlandse team of andere teams binnen de community. Ook bidden we voor actuele ontwikkelingen en noden in Latijns Amerika of Europa en voor specifieke projecten.

Je bent van harte welkom om met ons mee te bidden op onze gebedsbijeenkomsten op de eerste maandag van de maand.

Als je niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn op de gebedsbijeenkomst dan kun je jezelf ook aanmelden voor de gebedsbrief. Je ontvangt dan iedere maand de gebedsbrief via de mail waarbij je ook in de gelegenheid wordt gesteld om specifieke gebedspunten aan te dragen.

Wil je meer informatie over ‘Bidden voor Latin Link’ neem dan contact met ons op.