Nederland

Disclaimer | Privacy | Sitemap


Latin Link Nederland maakt deel uit van de grotere internationale community.

Voor andere site national sites kijk op www.latinlink.org

©Latin Link Nederland 2013

****************************************************************************************************

Home
Home Wie zijn wij? Waar werken wij? Wat kan ik doen? Hoe kan ik geven? Contact
Meedoen in Nederland

Latin Link is een “Community with a Calling”: een groeiende interkerkelijke gemeenschap christenen met een roeping. Met elkaar werken we aan de opbouw van Gods Koninkrijk in Latijns-Amerika en Europa.

Wij geloven dat God iedereen talenten heeft gegeven die een mens uniek maken. We vinden het belangrijk dat mensen die zich door God geroepen weten, de gelegenheid krijgen die talenten in te zetten in dienst van God en voor de ander. We werken samen met de plaatselijke kerken in Latijns Amerika. Met deze plaatselijke kerken bekijken we de noden en onderzoeken we hoe we talenten kunnen inzetten om de ander te helpen. Daarbij is Latin Link actief om vanuit Latijns Amerika, Europese kerken te ondersteunen en onze zendingsopdracht voor Europa verder vorm te geven.

Latin Link heeft een historie van ruim 100 jaar en werkt sinds 1991 onder deze naam. Ieder land waarin Latin Link werkzaam is heeft een zelfstandig team. In Nederland zijn we in 2010 begonnen met het opzetten van een Nederlands team.


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een

Ondersteunend medewerker

voor gemiddeld 4 uur per week

Je taken

In deze functie ondersteun je de directeur bij zijn werkzaamheden. Je krijgt een divers takenpakket en wordt verantwoordelijk voor de organisatie van (soms internationale) bijeenkomsten en events. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan deelname van Latin Link Nederland aan Opwekking en MissionNet. Maar ook aan de organisatie van de oriëntatie- en interviewdagen voor onze Step en Stride programma’s. Daarnaast verzorg je de internationale vacatures van Latin Link op Nederlandse websites. Je verzamelt gegevens voor en verzorgt in overleg met Latin Link Engeland de jaarlijkse gebedskalender voor Nederland en je krijgt een rol bij fondswervende activiteiten. Je krijgt een coördinerende rol bij het implementeren en uitwerken van onze digitale nieuwsbrief. Daarnaast zal je een aantal administratieve taken uitvoeren zoals het (op)maken van formulieren en het bijhouden van databases.


Je profiel

Je bent enthousiast en weet van aanpakken en kunt goed zelfstandig werken. Je vindt het leuk om bijeenkomsten te organiseren maar ook bij administratieve taken voel jij je prettig. Latijns Amerika of zending spreekt je aan. Je bent overtuigd christen en kerkelijk meelevend. Het is belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst. Spreek je ook nog Spaans en/of Portugees dan is dat een pre.

Het gaat om een vrijwillige functie waarbij we rekenen op je inzet. De uren die je hiervoor nodig hebt zullen afhankelijk zijn van de activiteiten die gepland staan.


Interesse of vragen?

Spreekt deze vacature je aan, neem dan contact op met William Weggeman, nederland@latinlink.org of 06 – 51 25 92 16.

Download hier de vacature in PDF formaat

Vacature ondersteunend medewerker.pdf