Betrokken raken bij zending in Latijns Amerika kan met Latin Link op allerlei manieren.

Blijf of ga! Als je je aangetrokken, of gedreven, voelt in de richting van cross-culturele zending, kan Latin Link je helpen om je roeping te onderzoeken en een opening te vinden die bij jou past. Dit hoeft niet perse in Latijns Amerika te zijn maar ook in Nederland en andere landen in Europa zijn er mogelijkheden.

Stride Programma

Het Stride programma biedt individuen, echtparen en gezinnen de gelegenheid om hun gaven en bekwaamheden te gebruiken en te ontwikkelen in de context van crossculturele zending. Het Stride programma duurt minimaal 6 maanden en maximaal 24 maanden.

Stride is gericht op mensen die zich geroepen voelen om hun christelijke geloof in de praktijk te brengen in een Latijns Amerikaanse cultuur.

Een plaatsing via Stride is altijd afgestemd op jouw specifieke gaven en bekwaamheden en zal je in de gelegenheid stellen je vaardigheden te gebruiken en verder te ontwikkelen door je in te zetten voor lokale noden. Stride biedt je een kans om te groeien in je relatie met God tijdens je verblijf in Latijns Amerika. Stride is de opstap om te blijven en langduriger te dienen met Stay.

Onderstaand filmpje brengt een aantal Striders in beeld. Zij vertellen over hun ervaringen en wat deze periode voor hen betekent.

Wil je meer informatie over Stride neem dan contact met ons op.


Meer weten of je opgeven voor een ‘stride’ informatie dag! Klik hier