Nederland

Disclaimer | Privacy | Sitemap


Latin Link Nederland maakt deel uit van de grotere internationale community.

Voor andere site national sites kijk op www.latinlink.org

©Latin Link Nederland 2013

****************************************************************************************************

Home
Home Wie zijn wij? Waar werken wij? Wat kan ik doen? Hoe kan ik geven? Contact

Latin Link is een “Community with a Calling”: een groeiende interkerkelijke gemeenschap christenen met een roeping. Met elkaar werken we aan de opbouw van Gods Koninkrijk in Latijns-Amerika en Europa. Latin Link bestaat in de huidige vorm 20 jaar. Ieder land waarin Latin Link werkzaam is heeft een zelfstandig team. In Nederland zijn we in 2010 begonnen met het opzetten van een team. Om dit team verder compleet te maken zijn we op zoek naar een:

Over Latin Link

Wij geloven dat God iedereen talenten heeft gegeven die een mens uniek maken. We vinden het belangrijk dat mensen die zich door God geroepen weten, de gelegenheid krijgen die talenten in te zetten in dienst van God en voor de ander. We werken samen met de plaatselijke kerken in Latijns Amerika. Met deze plaatselijke kerken bekijken we de noden en onderzoeken we hoe we talenten kunnen inzetten om de ander te helpen. Daarbij is Latin Link actief om vanuit Latijns Amerika, Europese kerken te ondersteunen en onze zendingsopdracht voor Europa verder vorm te geven.

Doordat we nog aan het begin staan is er nog veel te ontwikkelen en te besluiten. Het uitgangspunt is het beleid van Latin Link International. Vervolgens maken we de vertaalslag naar wat het beste past in de Nederlandse situatie. Op deze manier kan de service naar Nederlandse kerken en zendingswerkers groeien.

Communicatie medewerker

Opzetten coomuncatieplan, nieuwsbrieven en website  en ….


Fondswerver

Opzetten fondswervingsplan, benaderen en bezoeken instanties die potentieel donateur kunnen worden….


Vacature Vacature Vacatures