Wij zijn Jaap en Linda Bezemer en Corné, Helen en Arianne zijn onze kinderen. Wij zijn uitgezonden via Latin Link naar Ecuador. Na een half jaar taal- en cultuurstudie in Quito zijn we verhuisd naar Shell. Momenteel is Jaap bezig met zijn ‘año rural’. Dit is een verplicht jaar in overheidsdienst op verafgelegen posten. Jaap werkt dit jaar, samen met een tandarts en een verpleegkundige, in Kapawi. Dit is een Achuar dorp diep in het regenwoud, vlakbij de grens met Peru. De enige manier om er te komen is met een vliegtuigje, een uur enkele reis. Vanwege die afstand wordt er gewerkt met een schema van afwisselend achttien dagen in het regenwoud en twaalf dagen thuis.In Ecuador

Albert en Maresa den Oudsten wonen en werken al enkele jaren met hun kinderen Lil Hannah, Alyssa en Johannes in Trujillo. Trujillo is een grote stad aan de kust in het noordwesten van Peru en een echte studentenstad. Verspreid over de stad staan een aantal grote universiteiten. Jongeren komen vanuit heel Noord-Peru naar Trujillo om daar te studeren.

Albert werkt voor de studentenbeweging AGEUP (onderdeel van IFES) en is betrokken bij de toerusting van christelijke studentenleiders en het adviseren en begeleiden van de lokale studentengroepen.

Maresa werkt in het christelijk opvangtehuis Casa hogar Luz de Vida als projectcoördinator voor het project Preparándome para mi vida independiente. In dit project worden jongeren van 16 en 17 jaar die in een kindertehuis wonen, voorbereid op een zelfstandig en onafhankelijk leven.In Peru

Latin Link wil de link zijn tussen Latijns Amerika en Europa. In Latijns Amerika werken we in de volgende Spaans of Portugees sprekende landen: Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Guatemala, Nicaragua, Peru.

In Europa is er een team in Groot Brittannië, Zwitserland, Spanje en Nederland. In een aantal andere Europese landen is een vertegenwoordiging van Latin Link werkzaam.

Klik hier naast op de namen en ontdek waar Nederlanders in Latijns Amerika voor Latin Link aan het werk zijn.